duminică, 10 iunie 2007

Ion Iliescu - o femeie in toata politica ei

Ion Iliescu - femeia care a fost presedinte

Ion Iliescu femeia care a fost presedinte


Ion Iliescu - prima bunicuta presedinte

Ion Iliescu - prima bunicuta presedinte

11 comentarii:

  1. A doua poza este geniala. Ion Iliescu nu este doar singura bunicuta presedinte, ci si singurul omul pe care unii il voteaza presedinte chiar si atunci cand nu candideaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti dementiali, de azi de dimineata... rad continuu!

    RăspundețiȘtergere
  3. să vă dea dumnezeu sanatate

    RăspundețiȘtergere
  4. nu doar bunicutza :))... eu nu suport politica dar aici pot sa intervin... Iliescu, este cel mai bun om politic pe care`l are Romania in momentu de fata :)) eu as zice sa i se mai dea dreptul la un mandat:))! va multumesc! daca Ion mai candideaza eu ma duk sa`l stampilez. Bafta la bolg e cel mai tare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poza a doua cu Ion Iliescu imbracat in movul politicii romanesti, e superbaaaaa!!!
    Sunteti" nebuni", dar va plac tare de tot...

    RăspundețiȘtergere
  6. ce la moda e ili:))teava!!!!e buny presedinte doar....hai k e tare poza a doua...si apropo de acum o va chema ionela iliescu,nu?...doar e femeie~!!tin'te tot asa bunycutzo=))sau k sa fii mai la moda iati ceva verde sau galben ,da merge si mov...BYE

    RăspundețiȘtergere
  7. ma sunteti tari de tot!!eram asa de prost dispusa k...dar mati inveselit.,...soryy era vb de yly oricum e tare....nam ce spune....dak spun ceva nashpa....nush---da va place sa va bateti jok d lume..........si mie...da mam intors la poza si politiceank asta nu stie sa stea cu gura inchisa....nu de alta da ia intra vreo musca sau altceva......nu -prea le am ku politik da ion iliescu,pardon ioana nu prea se potriveste............va pwp.papa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Faină poză cu bunicuţa ILIESCU!
    Ne-a cam fraierit cu mandatele!

    RăspundețiȘtergere
  9. :)))) abia astept sa moara aces bosorog ...care a distrus tara asta mai rau decat toti astia la un loc... asta e viata....oricum felicitari pentru poza....daca nu te superi am sa o imprumut si eu la mine pe blog...daca cumva te deranjaza imi spui sa o scot.... http://cgc--cgc.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere