vineri, 31 octombrie 2008

Basescu Moroi - Costum Halloween

Traian Basescu Moroi, Strigoi, Zombie - Costum Halloween

De Halloween Traian este strigoiul de la Cotroceni.
Oare s-a născut cu tichie?

8 comentarii:

  1. Super tare :D, le faci foarte profesionist.Poti sa imi spui si mie cam ce tehnici folosesti? :D Ai facut un background si poza ai taiat-o? Oricum se vede un stil la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. SIRIA,IRAN,BALCON.
    Presedintele Basescu a hotarat sa lase expozitia AL-QUEDA de la ICR,New York deschisa pana la sfarsitul mandatului. Desecrarea menorelor continua, de si expozitia trebuia sa fie inchisa la 15 August. Lucrarea uriasa pe un perete intreg, in care pe simbolul sacru al evreilor sa manjit cu sange, cuvantul Fuck ,poate fi vazuta zilnic prin geamul galeriei Romania,si de lucratorii celei mai puternice organizatii evreiesti din lume Anti Defamation League.Stiu ca este greu de crezui, dar sediul acestei institutii se afla la doua minute,in colt cu cladirea ICR. Cenzura din tara a reusit sa ascunda ca mana blasfemiilor este arabul OMAR MARWAN AMBAKI ,artistii romani fiind doar decorul si diversiunea. Aceasta lovitura fara precedent a propagandei extremiste a dus la deschiderea unei anchete, descinderea politiei,presiuni politice,si mai curand innoaptea de 31 octombrie o unitate specializata in"Hate Crime" a luat noi probe. Se parea ca nimeni si nimic nu poate sa infrange dorinta lui Basescu, de a face placerea noilor prieteni arabi .Dar profanarea mormintelor de la cimitirul din Bucuresti a creiat peste noapte o situatie noua, absolut exploziva.Se profileaza un scandal international care va duce nu numai la inchiderea expozitiei, ci si a presedintelui Deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste poza originală am adaugat o mască ce trebuia să acopere numai fundalul. Cu masca asta am facut 2 layere: unul de ajustare a culorii iar altul de ajustare a luminozitaţii ca să colorez şi respectiv întunec fundalul original. Din păcate masca nu am facut-o bine şi de aceea pare că este o lumină in spate, precum un contur luminos (de fapt e fundalul original).

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta-i chiar super tare. =))

    RăspundețiȘtergere
  5. este in urma unei operatii de infrumusetare?
    pe viu?
    de unde inspiratia? nu-mi vine sa cred.
    domne nebuni mai sunt unii.dar eu?

    RăspundețiȘtergere
  6. :))):)):))):)):_)ma mij p mn ce poza chiar ca e moroi

    RăspundețiȘtergere
  7. ba da adevarat moroi ha ha ha sa nu va bantuie de seara in pat ha ha ha ma pij pe mn de ras

    RăspundețiȘtergere